PROŠIRENJE ASORTIMANA

Pored redovnog širenja asortimana namenjenog putničkom i komercijalnom programu, proširićemo ponudu na dosad neosvojene grupe artikala: rezervne delove za poljoprivrednu mehanizaciju i dvotočkaše (za skutere i motorcikle). Uvođenje novih grupa će se dogoditi kada se za to steknu uslovi , ali se ne može očekivati pre 2022. godine.

UNAPREĐENJE TEHNIČKO-INFORMATIVNIH RESURSA

Prati se najbolja svetska praksa. Kontinuirano se investira u razvoj sopstvenog IT sektora čiji je osnovni zadatak projektovanje i implementacija softverskih rešenja u cilju unapređenja svih procesa.

RAZVOJ TEHNIČKE PODRŠKE KLIJENTIMA

Delom samostalno, a delom kroz povezivanje sa odgovarajućim firmama, založićemo se da klijentima, kojima je neracionalno da to rade sami, učinimo lakše dostupnim sva znanja neophodna da bi se i u budućnosti uspešno bavili ovim poslom.
U okviru ovog odeljenja će tokom 2021, godine, biti otvorena nova radna mesta i ponuđene nove usluge.

PARTNERSTVO

Ovaj program najavljujemo još od 2012. godine. On se odnosi na ugovaranje partnerskog odnosa između Delmax-a i vlasnika određenog prodajnog mesta koje se nalazi na teritoriji nepokrivenoj od strane Delmax prodajne mreže.

Tokom 2018. godine su uspešno pokrenuta 2 pilot projekta, zahvaljujući čemu se može očekivati potpisivanje desetak ugovora u 2020. i 2021. godini.

Partnerstvo sa nama može ugovoriti firma koja je zainteresovana da se u određenoj lokalnoj sredini bavi prodajom proizvoda iz našeg asortimana u skladu sa našim pravilima i uputstvima. Ova firma ne može imati u svom sastavu servis u bilo kom obliku, niti vršiti bilo koje usluge koje ometaju poslovanje drugih servisa u pomenutoj sredini.

Više informacija o ovome možete dobiti nakon što nam na adresu: partnerstvo@delmax.rs pošaljete Vaše kontakt podatke.

PODRŠKA RAZVOJU SERVISNOG KONCEPTA MOTOO

Servisima motornih vozila koji su postali članovi ovog servisnog koncepta, Delmax pruža logističku podršku za razvoj i sprovođenje njihovih zajedničkih aktivnosti.

Te aktivnosti se odnose na promociju i razvoj određenih dodatih usluga za njihove klijente.

Članovi ovog koncepta se nalaze širom Srbije. U 2021. godini njihov broj je dostigao 50, a maksimalan broj članova za teritoriju Srbije je ograničen na 80. Više o ovome možete saznati na www.motoo.rs

 

PODRŠKA RAZVOJU SERVISNOG KONCEPTA ZA MONTAŽU GUMA GUMAMAX

U 2016. godini je uspešno pokrenuta online internet platforma za prodaju guma: www.gumamax.com

Krajem 2020. je pokrenuta i implementacija servisnog koncepta pod istim nazivom – GUMAMAX.

Servisi kojima je osnovna delatnost montaža guma će moći postati član GUMAMAX servisnog koncepta. Ovo će biti prvi servisni koncept za montažu guma u Srbiji koji je nezavisan od proizvođača pneumatika.

Servisi koji se, kao jednom od svojih aktivnosti, bave i montažom guma će imati mogućnost da se označe kao GUMAMAX –partner.

Više informacija o ovome možete dobiti nakon što nam na adresu info@delmax.rs pošaljete  Vaše kontakt podatke.