PROŠIRENJE ASORTIMANA

Pored redovnog širenja asortimana namenjenog putničkom i komercijalnom programu, proširićemo ponudu na dosad neosvojene grupe artikala: rezervne delove za poljoprivrednu mehanizaciju i dvotočkaše (za skutere i motorcikle). Uvođenje novih grupa će se dogoditi kada se za to steknu uslovi , ali se ne može očekivati pre 2023. godine.

UNAPREĐENJE TEHNIČKO-INFORMATIVNIH RESURSA

Prati se najbolja svetska praksa. Kontinuirano se investira u razvoj sopstvenog IT sektora čiji je osnovni zadatak projektovanje i implementacija softverskih rešenja u cilju unapređenja svih procesa.

RAZVOJ TEHNIČKE PODRŠKE KLIJENTIMA

Delom samostalno, a delom kroz povezivanje sa odgovarajućim firmama, založićemo se da klijentima, kojima je neracionalno da to rade sami, učinimo lakše dostupnim sva znanja neophodna da bi se i u budućnosti uspešno bavili ovim poslom.
U okviru ovog odeljenja će tokom 2023. godine, biti otvorena nova radna mesta i ponuđene nove usluge.

PARTNERSTVO

Ovaj program se odnosi na ugovaranje partnerskog odnosa između Delmax-a i vlasnika određenog prodajnog mesta koje se nalazi na teritoriji nepokrivenoj od strane Delmax prodajne mreže.

Od 2018. godine je uspešno pokrenuto nekoliko pilot projekta, zahvaljujući čemu se može očekivati potpisivanje desetak ugovora do kraja 2023. godine.

Partnerstvo sa nama može ugovoriti firma koja je zainteresovana da se u određenoj lokalnoj sredini bavi prodajom proizvoda iz našeg asortimana u skladu sa našim pravilima i uputstvima. Ova firma ne može imati u svom sastavu servis u bilo kom obliku, niti vršiti bilo koje usluge koje ometaju poslovanje drugih servisa u pomenutoj sredini.

Više informacija o ovome možete dobiti nakon što nam na adresu: partnerstvo@delmax.rs pošaljete Vaše kontakt podatke.

PODRŠKA RAZVOJU SERVISNOG KONCEPTA MOTOO

Servisima motornih vozila koji su postali članovi ovog servisnog koncepta, Delmax pruža logističku podršku za razvoj i sprovođenje njihovih zajedničkih aktivnosti.

Te aktivnosti se odnose na promociju, unapređenje poslovanja i razvoj određenih dodatih usluga za njihove klijente.

Članovi ovog koncepta se nalaze širom Srbije. U 2023. godini njihov broj je dostigao 54, a maksimalan broj članova za teritoriju Srbije je ograničen na 80. Više o ovome možete saznati na www.motoo.rs

 

PODRŠKA RAZVOJU SERVISNOG KONCEPTA ZA MONTAŽU GUMA GUMAMAX

U 2016. godini je uspešno pokrenuta online internet platforma za prodaju guma: www.gumamax.com

Krajem 2021. je pokrenuta i implementacija servisnog koncepta pod istim nazivom – GUMAMAX.

Servisi kojima je osnovna delatnost montaža guma će moći postati član GUMAMAX servisnog koncepta. Ovo će biti prvi servisni koncept za montažu guma u Srbiji koji je nezavisan od proizvođača pneumatika.

Servisi koji se, kao jednom od svojih aktivnosti, bave i montažom guma će imati mogućnost da se označe kao GUMAMAX –partner.

Članovi ove mreže nezavisnih servisa za prodaju i montažu guma se nalaze širom Srbije. Očekuje se da do kraja 2023. GUMAMAX koncept dostigne broj od 30 članova, dok je maksimalan broj članova za teritoriju Srbije je ograničen na 120.

Više informacija o ovome možete dobiti nakon što nam na adresu info@delmax.rs pošaljete  Vaše kontakt podatke.