Početna stranica
  O nama
  Kako radimo
  Asortiman
  Planovi
  Bezbednosni listovi
  Kontakt
  Saradnja
 
  Planovi
   
 

Delmax će svoj poslovni sistem razvijati u pet pravaca:


PROŠIRENJE ASORTIMANA

Usled povećavanja broja različitih modela vozila od različitih proizvođača na našim ulicama i strateške težnje da se trenutno zadovolji 99% zahteva sa tržišta, jasno je da će plansko i dobro organizovano proširenje asortimana biti trajan i prioritetan zadatak.


reddotUNAPREĐENJE TEHNIČKO-INFORMATIVNIH RESURSA

Prati se najbolja svetska praksa. Kontinuirano se investira u razvoj sopstvenog IT sektora čiji je osnovni zadatak proizvodnja i implementacija softverskih rešenja u cilju unapređenja svih procesa.


reddotRAZVOJ TEHNIČKE PODRŠKE KLIJENTIMA

Neprekidno se ulaže u razvoj ove službe čiji je osnovni zadatak da se klijentima, kojima je neracionalno da to rade sami učine lako dostupnim sva znanja neophodna da bi se i u budućnosti uspešno bavili ovim poslom. Podrška će u svom radu sa klijentima stalno težiti ka ostvarenju visoko postavljenih ciljeva.


reddotPARTNERSTVO

Od osnivanja do danas, uz sve neprilike koje su uticale na destabilizaciju tržišta u Srbiji, Delmax je rastao vodeći brigu o zaštiti interesa svojih klijenata. Oni su usmeravanjem svojih porudžbina ka Delmax-u omogućili zauzimanje pozicije na kojoj se danas nalazi. Kod značajnog broja klijenata vremenom su uspostavljeni odnosi koji praktično predstavljaju neformalno partnerstvo. Trajno opredeljenje preduzeća Delmax je razvijanje prodaje kroz učvršćenje i razvoj partnerskih odnosa u lancu:

PROIZVOĐAČ (DOBAVLJAČ) – DELMAX – KLIJENT

reddotRAZVOJ TRGOVAČKOG BRENDA „DELMAX” I POVEĆANJE BROJA POSLOVNIH JEDINICA

Težnja da se dostigne posebno visok nivo usluživanja i odlična organizacija poslovanja će biti imperativ u stvaranju jakog i svuda prepoznatljivog trgovačkog brenda.

Primarna težnja je razvoj partnerskih odnosa sa klijentima na svim područjima zemlje. Na prostorima gde ne bude bilo uspeha u sprovođenju ove aktivnosti, biće razmatrano otvaranje vlastitih poslovnica. Na području Beograda i Novog Sada Delmax nema tendenciju da otvara svoje poslovnice već će biti usredsređen na dalji razvoj veleprodaje.